Voorstelling 2023

James de Butler en secretaresse Juffrouw Degryse werken beiden voor het productiehuis van Gert Verhelst. Ze werken samen als kat en hond en maken voortdurend ruzie. Het gaat echter niet goed met Verhelst Productions. De vorige theatervoorstelling is vroegtijdig stopgezet en de huidige productie dreigt zelfs niet door te gaan ondanks het feit dat er al veel geld geïnvesteerd werd. De hoofdrolspeler en de hoofdinvesteerder haakten af. Maar dan komt Willy Claessens, rijke industrieel en bouwer van zwembaden met een pak geld op de proppen. Hij wil onmiddellijk Gert Verhelst spreken of hij gaat met zijn centen naar Woestijnvis. Maar Gert staat op het golfterrein en is niet thuis.

Juffrouw Degryse laat James, de butler, dan maar doorgaan voor Gert Verhelst. Alleen mogen Gert zelf, zijn vrouw Olga en zijn dochter Marie dit niet weten. Nadine, de vrolijke kuisvrouw promoveert juffrouw Degryse tot mevrouw Verhelst en plotseling moeten de aartsvijanden samenwerken als man en vrouw. Maar dan komen de echte Gert en Olga Verhelst thuis en gaan de poppen aan het dansen. Ondertussen probeert Juffrouw Degryse de acteurs Marlyn Janckheere  en Pieter Balckaen, warm te maken voor de nieuwe productie. Die laatste vindt de butler wel een lekker stuk. En zo moet James zich in duizend bochten wringen om alles tot een goed einde te brengen. 

“Chateau Verhelstjes” wordt voor U gespeeld door:
Wim Vantomme, Peter Deman, Tanja Vanthourenhout, Maithe Desimpel, Carine Van Laere, Veronique Lebleu, Stijn Liefooghe, Emmely D’Ooghe en Nico Rigole.

Regisseur: Jo Lottegier
Souffleur: Karien Geldhof

Advertentie