Online verkoop

Ook dit jaar worden de toegangskaarten voor de voorstellingen van ’t G.A.T. online verkocht. Het online bestelplatform is heel gebruiksvriendelijk, veilig en ondersteunt uw favoriete betaalmethodes.
Vanaf zaterdag 10 december om 10 uur zijn kaarten (max. 16 per login) online verkrijgbaar via http://www.tgat.be aan 9 euro (excl. administratiekosten). Indien U voor 2 verschillende data wenst aan te kopen dient U zich opnieuw aan te melden.
Voor diegenen die niet vertrouwd zijn met online bestellen of die zelf niet over een computer, laptop, tablet of smartphone beschikken, bestaat de mogelijkheid om op zaterdag 10 december vanaf 10 uur in café ’t Hoekske kaarten aan te kopen.  Een toneelmedewerker koopt voor jou, ook online, de kaarten aan en print ze af. Betaling dient cash te gebeuren en er kunnen bij elke login max. 16 kaarten worden aangekocht.

Om jou reeds wat vertrouwd te maken met het bestelplatform zie je hieronder de verschillende stappen bij de online kaartenverkoop.

Geen kaart kunnen bemachtigen?

Vanaf zondag 11 december 10 uur mag je een mail sturen naar kaarten@tgat.be. Eventueel vrijgekomen kaarten worden volgens chronologische volgorde van de mail toegekend.

Kinderkaarten € 4/kind (tot 12 jaar) kunnen besteld worden via kaarten@tgat.be en zullen daarna verkrijgbaar zijn aan de inkom.

Neem gerust contact met kaarten@tgat.be als iets niet duidelijk is of als je nog vragen hebt.

Er wordt gewerkt met een wachtrij!
Je komt op een wachtpagina terecht in afwachting van de verkoop.
Je hoeft de pagina niet te herladen, want dan kom je terug achteraan in de rij terecht. Wanneer de verkoop start krijg je automatisch een nummer toegekend! Na verloop van tijd ga je zien dat dit nummer afloopt tot het uiteindelijk aan jou is om de gewenste tickets aan te kopen!

1 Overzich voorstellingenOp het eerste scherm kies je welke voorstelling je wilt bijwonen.   Bij elke voorstelling zie je procentueel hoeveel kaarten reeds zijn verkocht en wat er dus nog beschikbaar is. Klik op tickets bestellen bij de desbetreffende voorstelling.

2 Kies uw plaatsenBij het volgende scherm kun je het aantal plaatsen kiezen dat je wenst aan te kopen. Dit doe je door het correct aantal zeteltjes aan te klikken (maximum 16 zitjes). Heb je je vergist? Geen probleem, klik gewoon op het foute zitje en duid gewoon weer het juiste aan. De gekozen zitjes worden groen, de rode zijn reeds bezet. Het aantal gewenste tickets (max. 16) kan je hier ook nog aanpassen en je ziet meteen de totale prijs. Nadat je jouw plaatsen hebt gekozen en het aantal hebt gecontroleerd, klik je op de knop “Naar de kassa”.

3 Contactgegevens

Bij het volgende scherm vul je jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten in.   Aangezien de toegangskaarten naar jouw e-mailadres worden toegestuurd, is het heel belangrijk om dit correct in te vullen.

4 Keuze betaalkaartNu kan je kiezen op welke manier je het bedrag wenst te betalen.  Je kan veilig betalen via online banking van Belfius, ING of KBC. Natuurlijk is het ook mogelijk om de betaling online met Maestro, MasterCard of VISA te regelen.

5 Kaartgegevens invullenEr verschijnt een mededeling dat je naar de betaalpagina wordt doorgestuurd.

Als de betaling succesvol is afgerond, verschijnt dit scherm en kan je meteen je tickets bekijken en eventueel printen. Natuurlijk worden de toegangskaarten samen met een bevestiging ook naar jou gemaild en kan je ze dan later zelf afdrukken.

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk?  Neem dan contact met kaarten@tgat.be

Advertentie