Gastenboek

Reactie


Wanneer jullie dit leuk vinden, kun je hier een reactie achterlaten

Advertentie

9 gedachten over “Gastenboek”

 1. Groen gras was andermaal en schot in de roos. Dramatiek en dolkomische momenten volgden elkaar op. De acteurs zaten goed in hun vel. Peter heeft eens te meer bewezen dat hij een groot schrijverstalent is. Proficiat aan de ganse ploeg.

  Filip en Nike.

 2. Enkele leuke reacties via facebook

  Martine Doolaeghe: Een dikke proficiat aan de mensen van Tgat Tgheleveldt het was super. Een avond vol dolkomische momenten . Super !

  Ilse Beerland: Hele dikke proficiat voor de volledige crew! We hebben genoten en gelachen van de eerste tot de laatste minuut!!!

  Jurgen Blondeel: Onverwacht samen met de dochters naar de toneelvoorstelling van Tgat Tgheleveldt gaan kijken . En we hebben ons geamuseerd . Twos in orde .

 3. Volkstoneel van bovenste plank, Wij hebben genoten en vooral gelachen van de eerste tot de laatste seconde. Een dikke proficiat voor alle medewerkers. We kijken al uit naar volgend jaar.

  Marc Dombrecht

 4. zondag 2 februari, deze datum stond reeds lang aangestipt voor de toneelvoorstelling in Geluveld.Ik was zeer benieuwd. Ik moet zeggen dat het mijn grootste verwachtingen heeft overtroffen.Ik heb letterlijk mijn zakdoek nodig gehad om mijn tranen te wissen van het lachen.
  Aan alle acteurs een zeer grote en dikke proficiat, ook de mensen van decorbouw, belichting, bar enz hebben hun uiterste best gedaan en verdienen een pluim.
  Aan Peter Deman en zijn ganse team wil ik zeggen ” Doe zo verder ” Ik kom zeker volgend jaar terug.

  Grtjs,

  Eddy Vanderjeugd

 5. Gewoonweg hilarisch. Fantastische avond beleefd en een dikke proficiat aan allen. Dit was lachen met tranen.
  Groeten Jan vandoolaeghe

 6. Het is jaren geleden dat ik nog zo’n leuke voorstelling heb gezien. De acteurs zaten goed in hun vel en dat kon je zien op het podium. Ik heb zelf nog toneel gespeeld en ik weet wat dat inhoud. Proficiat aan de ganse ploeg en we komen de volgende voorstelling zeker bekijken (met nog meer vrienden).

  Filip Dendauw

 7. Eigenlijk ben ik geen toneelliefhebber… maar mijn curieusiteit om een familielid in actie te zien, overwon en ik was erbij op de 1ste voorstelling. Wat een voorstelling: jaren geleden dat ik nog zo gelachen heb: het verhaal zit echt goed in elkaar, hier en daar improvisatie en afwerking tot in de puntjes in alles: decor, Geluveldse knipogen, enz. Echt een aanrader. Dikke proficiat aan alle medewerkers: doe zo voort.

 8. Leuke reactie gekregen via ons contactformulier:

  Beste collega’s toneelvrienden,

  Wij waren echt onder de indruk van jullie toneelprestatie op woensdag.
  Ik heb nog nooit zo gelachen met een toneelstuk als deze.
  Dikke proficiat aan alle spelers van t’gat.
  Doe zo verder. Er wacht jullie een mooie toekomst.

  Hans Bouten

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s